СПОНСОРИ И ПАРТНьори

Aйя Естейт Винярдс
 

е едно от най–новите винарски имения в Долината на Струма. Намира се край село Хърсово, в сърцето на топлия южен Мелнишки край, но притежава също и лозя в противоположното кътче на страната, близо до Каварна, където се отглеждат най-вече белите сортове и пино ноар. 

Модерните и елегантни вина Colorito са сочни и фини. 

Червените Ayano, направени от мелнишки сортове, се отличават с чистота и минимализъм. Именно тези са основните идеи във философията на винарната.

Очаква се имението да бъде завършено в най-скоро време, както и да се превърне в едно от най–привлекателните места за винени пътешественици в България. Защо ли? Наричат сградата на винарната „невидимата сграда“ –  защото част от нея се намира под земята, а останалата съпътства в пълна хармония пейзажа, следвайки естествените извивки на терена. Винарната представлява една истинска архитектурна ценност, създадена в името на доброто вино и изкуството. 

И още: проектът Aya Estate Vineyards е изцяло подчинен на устойчивостта и процесите, съобразени с природата и нейното отговорно опазване. Защото силата на земята е душата на виното!

Партньори

Institute List Sofia
Polski institut Sofia
iPrint_logo
Janet 45 logo
Plovdiv_plaza_logo
Vanilla kitchen logo
Tekrida_logo
Plovdiv_municipality
In&Out_logo
Doppelherz_logo
Happy_logo
National Musical Academy Bulgaria logo
Tatiana Dimitrova logo
Artefakti_logo
Doppelherz_logo

Медийни партньори

Detski dnevnik logo
Dnevnik logo
Darik_logo
TV1_logo
Selflove.bg_logo
Dir.bg-logo
Impressio_logo
Mila.bg_logo
Grazia_log
Scroll to Top